Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Inspectie en onderhoud

Inspectie en onderhoud voor particulieren

Particuliere deuren zijn onderhoudsvrij. Desondanks adviseren wij om eens in de 2 jaar een vakbekwame monteur de deur met alle toebehoren te laten controleren. Voor een vriendelijke prijs zorgen wij ervoor dat beveiligingen worden gecontroleerd, de deur soepel en rustig beweegt, de benodigde onderdelen worden gesmeerd, en dat alle onderdelen goed vast zitten. Periodiek onderhoud voorkomt storingen en zorgt voor een langere levensduur van uw garagedeur.

Wij bieden ook een optionele uitgebreide onderhoudsbeurt aan waarbij extra controles en preventieve maatregelen worden uitgevoerd. Deze extra service omvat onder andere een gedetailleerde inspectie van de elektrische componenten, het bijstellen van de deurspanningen, en het vervangen van kleine onderdelen die tekenen van slijtage vertonen. Door deze uitgebreide service te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw deur in optimale staat blijft functioneren, wat de algehele gebruikservaring ten goede komt.

Inspectie en onderhoud voor bedrijven

Bij bedrijven wordt er wettelijk voorgeschreven dat er 1 keer per jaar inspectie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden (zie AI-14 en EN 13241-1 artikel 4.3). Het is ook uiterst raadzaam om inspectie en onderhoud uit te laten voeren door één van onze vakbekwame servicemonteurs. U voorkomt hiermee operationele problemen en draagt bij aan een veilige werkomgeving.

Onze servicemonteurs hebben uitgebreide ervaring met verschillende soorten bedrijfsdeuren en dockequipment. Ze zijn getraind om potentiële problemen vroegtijdig te herkennen en op te lossen voordat ze tot storingen leiden. Tijdens het onderhoud worden alle veiligheidsfuncties grondig getest en waar nodig bijgesteld om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. U ontvangt na elke onderhoudsbeurt een gedetailleerd inspectierapport met een overzicht van de status van de belangrijkste componenten en een advies voor eventuele verbeteringen.

Preventief onderhoud

Als deuren of andere producten niet goed functioneren, dan zijn de consequenties vaak erg vervelend. Preventief onderhoud verkleint het risico op storingen aanzienlijk. Alle bedrijfsdeuren en dockequipment beschikken over veiligheidsfuncties. Om een zo groot mogelijke veilige bediening te kunnen garanderen is periodiek onderhoud dan ook een vereiste. Nadat er inspectie en onderhoud is uitgevoerd, krijgt u een inspectierapport met een overzicht van de status van de belangrijkste componenten.

Door inspectie en onderhoud uit te laten voeren voorkomt u dus storingen, vergroot u de veiligheid en verlengt u de levensduur van het product. Bovendien draagt regelmatig onderhoud bij aan de naleving van de wettelijke verplichtingen en industriestandaarden. Dit is uiteraard erg belangrijk voor de bedrijfsvoering en veiligheid op de werkvloer.

 

Contact opnemen

Wilt u een offerte voor een onderhoudscontract, neem dan contact op met ons door te bellen naar 0488 481133. U kunt ook mailen naar info@betuwsedeuren.nl. Wij staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte onderhoudsoplossingen voor uw behoeften.