Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Inspectie en onderhoud

Particulieren:
Particuliere deuren zijn onderhoudsvrij. Desondanks adviseren wij om eens in de 2 jaar een vakbekwame monteur de deur met alle toebehoren te controleren. Voor een vriendelijke prijs zorgen wij er voor dat beveiligingen worden gecontroleerd, de deur soepel en rustig beweegt, de benodigde onderdelen worden gesmeerd en wordt er gecontroleerd of alle onderdelen goed vast zitten. Periodiek onderhoud voorkomt storingen en zorgt voor een langere levensduur van uw garagedeur.

Bedrijven:
Bij bedrijven wordt er wettelijk voorgeschreven dat er 1 keer per jaar inspectie – en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden (zie AI-14 en EN 13241-1 artikel 4.3). Het is ook uiterst raadzaam om inspectie en onderhoud uit te laten voeren door één van onze vakbekwame servicemonteurs. U voorkomt hiermee operationele problemen.

Als deuren of andere producten niet goed functioneren, dan zijn de consequenties vaak erg vervelend. Preventief onderhoud verkleind het risico op storingen aanzienlijk. Alle bedrijfsdeuren en dockequipment beschikken over veiligheidsfuncties. Om een zo groot mogelijke veilige bediening te kunnen garanderen is periodiek onderhoud dan ook een vereiste. Nadat er inspectie en onderhoud is uitgevoerd krijgt u een inspectierapport met een overzicht van de status van de belangrijkste componenten met daarbij mogelijk een advies voor verbetering van het product.

Door inspectie en onderhoud uit te laten voeren voorkomt u dus storingen, vergroot u de veiligheid en levensduur van het product.

Wilt u een offerte voor een onderhoudscontract, neem dan contact op met ons door te bellen naar 0488 481133 of te mailen naar info@betuwsedeuren.nl.