Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Laaddocksystemen

Voor het laden en lossen op niveau zijn er diverse mogelijkheden. Laaddocksystemen bestaan uit drie verschillende elementen. De dockleveller, die in de vrachtwagen ligt, de dockdeur voor het openen en afsluiten van de opening en de dockshelter voor een goede afsluiting tussen de deur en de vrachtwagen.

Een dockleveller moet bestand zijn tegen het ruwe alledaagse laden en lossen van de vrachtwagen. Om deze reden worden alle componenten uit hoogwaardige materialen geproduceerd. De dockleveller is hydraulisch en werkt dus op oliedruk en zijn met een scharnierende lip of telescopische lip leverbaar.

Voor een dockdeur van de laaddocksystemen zijn er ook verschillende opties. De meest voorkomende is de sectionaaldeur, maar een roldeur kan ook worden toegepast. De besturing van de deur is compatibel met de aansturing van de shelter en de leveller, eventueel uitgebreid met verkeerslichten, wheellocksysteem en automatische sluiting en vrijgave van de verschillende onderdelen.

Voor de shelter van het laaddocksysteem zijn er ook meerdere types beschikbaar. Robuuste indrukbare shelterafdichtingen met verschillende frameconstructies en opblaasbare dockshelters voor een optimale afsluiting naar het voertuig behoren tot één van de mogelijkheden. Een extra mogelijkheid voor het laaddocksysteem is een voorzetbrug. Hierdoor kan de ruimte in de hal optimaal benut worden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.