Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Laaddocksystemen

Wat zijn Laaddocksystemen?

Onze laaddocksystemen zijn speciale infrastructurele voorzieningen die worden gebruikt voor het laden en lossen van goederen op vrachtwagenniveau bij distributiecentra, magazijnen, en andere logistieke faciliteiten. Deze systemen zijn ontworpen om efficiëntie, veiligheid en gemak te bieden bij het overbrengen van goederen tussen vrachtwagens en de opslagruimte. Een typisch laaddock bestaat uit drie belangrijke elementen: de dockleveller, de dockdeur en de dockshelter.

 

Dockleveller laaddocksystemen

De dockleveller moet altijd bestand zijn tegen het ruwe alledaagse laden en lossen van de vrachtwagen. Om deze reden produceren we daarom alle componenten uit hoogwaardige materialen. Onze dockleveller is hydraulisch en werkt op oliedruk, waardoor hij efficiënt en krachtig functioneert. De dockleveller is leverbaar met een scharnierende lip of telescopische lip.

 

Dockdeur verschillende optieslaaddocksystemen laaddocksystemen

Onze laaddocksystemen bieden verschillende opties aan voor de dockdeur. De meest voorkomende optie is de sectionaaldeur, maar gebruikers kunnen ook kiezen voor een roldeur. De besturing van de deur integreert naadloos met de aansturing van de shelter en de leveller. Daarnaast is het ook mogelijk om de besturing uit te breiden met verkeerslichten, een wheellocksysteem en automatische sluiting en vrijgave van de verschillende onderdelen.

 

Dockshelter 

Er zijn ook meerdere types beschikbaar voor de dockshelter van het laaddocksysteem. Robuuste indrukbare shelterafdichtingen met verschillende frameconstructies en opblaasbare dockshelters voor een optimale afsluiting naar het voertuig behoren tot één van de mogelijkheden. Daarnaast is een extra mogelijkheid voor het laaddocksysteem een voorzetbrug. Hierdoor kan de ruimte in de hal optimaal benut worden.

 

Meer Informatie

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Er zijn ook meerdere types beschikbaar voor de dockshelter van het laaddocksysteem. Robuuste indrukbare shelterafdichtingen met verschillende frameconstructies en opblaasbare dockshelters voor een optimale afsluiting naar het voertuig behoren tot één van de mogelijkheden. Daarnaast is een extra mogelijkheid voor het laaddocksysteem een voorzetbrug.