Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Garagedeur met loopdeur

Wat is een garagedeur met loopdeur?

Een garagedeur met loopdeur is een goede oplossing die het gemak en de toegankelijkheid van uw garage aanzienlijk verbetert. In plaats van alleen een grote deur voor voertuigen, integreert deze oplossing een kleinere deur in de garagedeur, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot de garage zonder de hele deur te openen. Deze loopdeur is handig voor doorloop, het snel pakken van spullen of het uitvoeren van kleine taken in de garage zonder de hoofddeur te hoeven openen en sluiten. Het biedt niet alleen gemak, maar ook een extra laag van veiligheid en functionaliteit voor uw garage.

Details garagedeur met loopdeur

Zowel bij de kanteldeur als sectionaaldeur is het mogelijk om te kiezen voor een geïntegreerde garagedeur met loopdeur waardoor u snel en met gemak bij alles komt wat er in uw garage staat. Het risico op struikelen en vallen vrijwel helemaal beperkt vanwege het drempelloze roestvrij stalen vloerprofiel. In het midden is deze slechts 10 millimeter hoog en bij de randen maar 5 millimeter. Hörmann heeft echter iets unieks.

De aluminium deuromraming is standaard naturel geanodiseerd en optioneel ook leverbaar in de kleur van de deur. Het bovenste deurpaneel is over de volledige breedte voorzien van een latei-afdichting.

Opties garagedeur met loopdeur 

Een garagedeur met loopdeur wordt standaard geleverd met een deurdranger en gelederails, openingsbegrenzer en vastzetsysteem. Het is ook mogelijk om een meervoudige vergrendeling toe te voegen. Hiermee wordt de loopdeur over de gehele hoogte vergrendeld met telkens een pen en een sluithaak per paneel. Dit zorgt voor een betere inbraakbeveiliging en nog meer stevigheid.

Ook bij kanteldeuren is een loopdeur toepasbaar, echter is het drempelloze gemak hier niet van toepassing en is een 3-voudige vergrendeling optioneel.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Neem dan snel contact met ons op via onze contactpagina.