Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Garagedeur met loopdeur

how to write an essay gre www.paperhelp.nyc how to write a work history summary
video how to write an essay for fce https://www.paperhelp.nyc/ how to write introduction

Zowel bij de kanteldeur als sectionaaldeur is het mogelijk om te kiezen voor een geïntegreerde loopdeur. Met een garagedeur met loopdeur komt u snel en met gemak bij alles wat er in uw garage staat. Hörmann heeft echter iets unieks. Het risico op struikelen en vallen wordt vrijwel helemaal beperkt met de sectionaaldeur met loopdeur vanwege de drempelloze roestvrij stalen vloerprofiel. In het midden is deze slecht 10 millimeter hoog en bij de randen maar 5 millimeter.

De aluminium deuromraming is standaard naturel geanodiseerd en optioneel ook leverbaar in de kleur van de deur. Het bovenste deurpaneel is over de volledige breedte voorzien van een latei-afdichting.

Standaard wordt een garagedeur met loopdeur geleverd met een deurdranger met geleiderails, openingsbegrenzer en vastzetsysteem. Optioneel is een meervoudige vergrendeling. Hiermee wordt de loopdeur over de gehele hoogte vergrendeld met telkens een pen en een sluithaak per paneel. Dit zorgt voor een betere inbraakbeveiliging en zorgt voor nog meer stevigheid.

Ook bij kanteldeuren is het een loopdeur toepasbaar, echter is het drempelloze gemak hier niet op toepasbaar en is een 3-voudige vergrendeling optioneel.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.