Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Over ons

Hartelijk welkom bij Betuwse Deuren BV, een gevestigde naam in de Betuwe en haar omgeving. Gelegen te midden van het  Betuwse Kesteren, zijn wij gespecialiseerd in diverse diensten voor zowel particuliere als industriële klanten. Over ons:

Dienstverlening

Onze dienstverlening omvat het monteren, repareren van schades, oplossen van storingen en het uitvoeren van periodiek onderhoud aan verschillende soorten garagedeuren en hekwerken. Of het nu gaat om het vervangen van een oude garagedeur of het herstellen van een beschadiging aan een hekwerk, ons ervaren team van monteurs staat klaar om u van dienst te zijn.

Voor de industriële sector bieden wij een uitgebreid assortiment aan bedrijfsdeuren en dockequipment aan. Als Premium Partner van Hörmann, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie, streven wij ernaar om onze klanten de beste producten en oplossingen te bieden. Over ons

Naast ons partnerschap met Hörmann, staan wij ook open voor het onderhoud en de reparatie van andere merken industriedeuren. Onze monteurs beschikken over uitgebreide ervaring en expertise, waardoor zij in staat zijn om werkzaamheden uit te voeren aan vrijwel alle merken en typen deuren en dockequipment.

Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze voor uw deuren en dockequipment een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u onze producten van dichtbij bekijken en ervaren, terwijl onze deskundige medewerkers u voorzien van persoonlijk advies.

Locatie en openingstijden

Betuwse Deuren BV Panhuizerweg 6 4041 CN Kesteren

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Indien gewenst kunt u buiten deze tijden een afspraak maken.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u de beste service en oplossingen te bieden voor al uw deuren- en dockequipmentbehoeften.