Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Overheaddeuren

De overheaddeur is de meest voorkomende deur in de industriële sector. Er zijn vele mogelijkheden en voor iedere toepassing is er een passende deuruitvoering. De meest voorkomende overheaddeur is de SPU F42. Deze deur met een dikte van 42 millimeter bestaat uit geïsoleerde dubbelwandige stalen panelen. Een overheaddeur opent loodrecht en laat daardoor ruimte vrij voor en achter de opening van de deur. De panelen worden vaak onder het plafond, loodrecht naar boven of daklijnvolgend opgeborgen.

Er zijn verschillende extra opties, zoals een geïntegreerde loopdeur (met of zonder drempel), extra hoge isolatie waarde en verschillende toepassingen van beglazing en volledige zichtsecties. Deze deuren worden vaak toegepast bij magazijnen, bedrijfshallen, in de landbouw sector en in de logistiek. De deuren zijn uiteraard met de hand te bedienen, maar er kan er ook voor gekozen worden om de overheaddeur elektrisch te bedienen, waar uiteraard vele mogelijkheden in zijn. Naast verschillende soorten aandrijvingen zijn er ook diverse bedieningsmogelijkheden. Een handzender, radar, vingerscanner, sleutel- en of codeschakelaar zijn enkele mogelijkheden, die gebruikt worden voor de bediening van de overheaddeur. Het aanzicht en gebruiksgemak van deze deur is tot in de kleinste details geoptimaliseerd, waardoor we u een topkwaliteit industriedeur kunnen aanbieden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.