24|7
0488 48 11 33

Houten garagedeuren

Bij onze woningbouw sectionaaldeuren is het mogelijk om voor een houten garagedeur te kiezen. Deuren met massief houten panelen zijn zeer geschikt voor huizen met veel houten elementen.

U heeft de keuze uit verschillende motieven. Wilt u een egaal aanzicht, dan kunt u kiezen voor een L-profilering. De panelen zijn dan egaal zonder motief. Verschillende standaard motieven behoren tot de mogelijkheden en het is zelfs mogelijk uw eigen ontwerp aan te leveren. Een eenvoudige tekening volstaat, waarna een computergestuurde frees de deur naar uw eigen ontwerp verwezenlijkt.

Optioneel kunt u in uw houten garagedeur accenten laten plaatsen. U kunt kiezen uit 3 soorten natuursteen. Deze steensoort kan bij een beperkt aantal motieven worden toegepast.

U heeft de keuze uit 2 soorten hout. Een houten garagedeur van Noors grenenhout heeft en heldere uitstraling met hoofdzakelijk recht vezelverloop. Mergkanaaltjes, de ronde groei en de geelachtige bruine ‘kwasten’ geven een natuurlijke uitstraling.

De andere mogelijkheid is Hemlock met een witachtig grijs tot lichtgrijsbruin, hoofdzakelijk recht vezelig naaldhout met bruine mineraalvezelstrepen die in de vezelrichting lopen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.