Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Kanteldeur

Categorieën: ,

De Meest Verkochte Kanteldeur in Europa

De Berry kanteldeur is de meest verkochte kanteldeur in Europa. Deze exclusieve marktpositie is gerealiseerd door het gebruik van de beste componenten, die door Hörmann zelf worden ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn honderd procent op elkaar afgestemd en voor uw veiligheid door onafhankelijke en erkende instituten getest en gecertificeerd. Om die reden en dankzij uitstekende technische oplossingen krijgt u 10 jaar garantie op alle Berry kanteldeuren en 5 jaar op Hörmann aandrijvingen.

 

Uniek Draaigrendelslot voor Kanteldeur en Betrouwbare Vergrendeling

Het unieke draaigrendelslot vergrendelt de deurbladhoeken stevig aan de omraming en sluit de deur hiermee veel betrouwbaarder dan bij andere stangvergrendelingen. Optillen van de deur is hierbij vrijwel onmogelijk. De kanteldeur kan worden uitgebreid met een elektrische bediening. Het BiSecur radiosysteem staat voor een toekomstgerichte techniek voor een comfortabele en veilige elektrische bediening. Berry kanteldeuren zijn ook geschikt voor een veilige afsluiting van individuele parkeerplaatsen in collectieve garages.

 

Optimale Ventilatie en Weerbestendigheid

Verschillende ventilatieopeningen waarborgen telkens een optimale ventilatie. De verzinkte deurbladen zijn optimaal beschermd tegen weersinvloeden en zijn standaard verkrijgbaar in zeer voordelig verkeerswit, 7 standaard voorkeurkleuren en in ongeveer 200 RAL-kleuren. De handgreep en deurklinkgarnituur van de optionele loopdeur zijn uniek qua vorm en liggen goed en stevig in de hand door de ergonomische vormgeving.

Bovendien biedt Hörmann een uitgebreide klantenservice, inclusief installatie en onderhoud. Onze deskundige monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Dankzij onze service blijft uw deur jarenlang in topconditie.

 

Meer Informatie of Een Afspraak Maken?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij adviseren u graag over de beste oplossingen en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie. Berry kanteldeuren bieden een combinatie van veiligheid, design en duurzaamheid die ongeëvenaard is in de markt. Profiteer van onze expertise en ontdek waarom zoveel tevreden klanten kiezen voor Hörmann.