Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Kanteldeur

Categorieën: ,

De Berry kanteldeur is de meest verkochte kanteldeur in Europa. Deze exclusieve marktpositie is gerealiseerd door het gebruik van de beste componenten, die door Hörmann zelf worden ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn honderd procent op elkaar afgestemd en voor uw veiligheid door onafhankelijke en erkende instituten getest en gecertificeerd. Om die reden en dankzij uitstekende technische oplossingen krijgt u 10 jaar garantie op alle Berry kanteldeuren en 5 jaar op Hörmann aandrijvingen.

Het unieke draaigrendelslot vergrendelt de deurbladhoeken stevig aan de omraming en sluit de deur hiermee veel betrouwbaarder dan bij andere stangvergrendelingen. Optillen van de deur is hierbij vrijwel onmogelijk. De kanteldeur kan worden uitgebreid met een elektrische bediening. Het BiSecur radiosysteem staat voor een toekomstgerichte techniek voor een comfortabele en veilige elektrische bediening. Berry kanteldeuren zijn ook geschikt voor een veilige afsluiting van individuele parkeerplaatsen in collectieve garages.

Verschillende ventilatieopeningen waarborgen telkens een optimale ventilatie. De verzinkte deurbladen zijn optimaal beschermd tegen weersinvloeden en zijn standaard verkrijgbaar in zeer voordelig verkeerswit, 7 standaard voorkeurkleuren en in ongeveer 200 RAL kleuren. De handgreep en deurklinkgarnituur van de optionele loopdeur zijn uniek qua vorm en liggen goed en stevig en de hand door de ergonomische vormgeving.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.