Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Voordeur

Categorieën: ,

De voordeurconstructie van Hörmann wordt zelf ontwikkeld en geproduceerd. Er wordt hoogopgeleide medewerkers intensief aan nieuwe producten, permanente ontwikkeling en gedetailleerde verbetering gewerkt. Zo ontstaat een exclusieve marktpositie. Duurtests zorgen voor geperfectioneerde serieproducten kwaliteits voordeuren. Hierdoor behoort Hörmann niet voor niets tot de meest toonaangevende Europese aanbieders van voordeuren.

ThermoCarbon voordeur:
Deze voordeur is ontworpen die eisen qua veiligheid, warmte-isolatie, technische uitrusting  en design ver overtreft. Met de optionele RC 4-uitrusting daarnaast ook nog eens de allerbeste qua veiligheid onder de aluminium voordeuren. De ThermoCarbon voordeur is verkrijgbaar in 15 moderne deurmotieven en 18 voorkeurkleuren.

ThermoSafe voordeur:
Deze deur scoort hoog als het gaat om veiligheid en warmte-isolatie. Dankzij de vleugeloverdekkende 73 mm dikke aluminium deurvleugel met PU-hardschuimvulling en inliggend thermisch onderbroken vleugelprofiel overtuigd deze deur met een zeer hoge thermische waarde van 0,87 W/m²·K. De standaard RC 3-veiligheidsuitrusting zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel kunt gaan slapen. U heeft een keuze uit meer dan 70 deurmotieven van modern tot klassiek, in 18 voorkeurkleuren.

Thermo65 voordeur:
De Thermo65 biedt u alles van wat een goede voordeur verwacht mag worden. De deuren zijn standaard uitgerust met een 5-voudig veiligheidsslot en hebben een zeer goede warmte-isolatiewaarde van 0,87 W/m²·K. De meeste Thermo65-motieven zijn optioneel verkrijgbaar met RC 2-veiligheidsuitrusting. U heeft de keuze uit 14 aantrekkelijke motieven, 16 voorkeurkleuren en 5 Decograindecors.

Topcomfort voordeur:
Onze glazen TopComfort voordeur staat garant voor een lichte en uitnodigende entree. Deze deuren worden gekenmerkt door een 80 mm dik aluminium deurprofiel met een thermische onderbroken deuromraming komt op een prima U-waarde van 1,3 W/m²·K. Het standaard 5-voudige veiligheidsslot zorgt voor een optimale veiligheid die u van een voordeur verwacht. U heeft de keuze uit 9 exclusieve glazen deurmotieven in 18 voorkeurkleuren. Met elegante buiten- en binnenhandgrepen zorgt u voor een persoonlijke omgeving van uw deur.

Als u een voordeur wilt kopen dan zijn er voor de bediening van de voordeur comfortabele opties mogelijk. Zo kunt u de voordeur openen door het gebruik van een vingerscanner in de handgreep, een elegante codeschakelaar, handzender of draadloze knop. Bovendien geldt voor de ThermoSafe en de ThermoCarbon dat deze uitgerust kan worden met de deuraandrijving ECturn. De aandrijving wordt elegant in de deurvleugel en de omraming geïntegreerd. Met een automatisch slot kunt u uw deur automatisch openen en sluiten.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.