Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Zijdelingse sectionaaldeur

De zijdelingse sectionaaldeur van Hörmann zijn een perfect oplossing bij bijzondere inbouwsituaties en het deurblad om deze rede niet onder het plafond door kan lopen en in plaats daarvan zijdelings wegloopt. Anders zoals bij de sectionaaldeur, kanteldeur of roldeur opent deze sectionaaldeur daarom niet naar boven, maar opent dus zijdelings. Het voordeel is dat het plafond hierdoor vrij blijft, zodat er daar dingen kunnen worden opgeborgen. Een speciale optie bij de zijdelingse sectionaaldeur is dat er ook een personendoorgang ingesteld kan worden, zodat de deur bij als er enkel iemand in of uit wilt, de deur niet helemaal tot de eindstand open hoeft te gaan.

De aandrijving is voorzien van een uitschakelautomaat. Op het moment dat de zijdelingse sectionaaldeur dichtloopt en de aandrijving merkt dat er tegendruk komt door een obstakel, dan zal deze onmiddellijk in tegengestelde richting terug lopen. Zo raken personen en dieren niet bekneld of gewond en raken voertuigen en andere voorwerpen niet beschadigd. Net zoals bij de garagedeuren kan er gekozen worden uit een grote hoeveelheid opties, kleuren, profileringen en motieven.

Wilt u meer informatie over de zijdelingse sectionaaldeur of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.