Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Hörmann Garagedeuren

Geheel in de zin van de oprichter van het bedrijf is het zijn Hörmann garagedeuren een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 80 jaar ervaring en meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen marktleider en de nummer 1 van Europa.

Hörmann garagedeuren worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn volledig op elkaar afgestemd en door onafhankelijke en erkende instituten getest en gecertificeerd. Hooggekwalificeerde medewerkers werken intensief aan nieuwe producten, verdere ontwikkelingen en gedetailleerde verbeteringen. Op deze manier ontstaat er een uiterst exclusieve marktpositie.

Hörmann garagedeuren hebben een uv-bestendige kunststoffoliebekleding aan de buitenzijde van de stalen panelen. Hiermee heeft uw deur een natuurlijke houtlook of een extra luxe antracietkleurige metaalachtige elegantie. Door de unieke bescherming van het oppervlak blijven de verschillende decors jarenlang aantrekkelijk.

Tegenwoordig worden vrijwel alle garagedeuren elektrisch aangedreven. Dat betekend een eenvoudige bediening, maximaal comfort en een zeer hoge bedieningsveiligheid. Met de elegante handzenders bedient u de garagedeur vanuit de auto of vanuit een vaststaand bedieningselement als een radio-codeschakelaar of radiovingerscanner.

Bij Hörmann staat veiligheid voor de gebruikers van garagedeuren helemaal bovenaan de prioritietenlijst. Met innovatieve oplossingen bepaalt Hörmann hiermee de norm en dat biedt uw gezin veiligheid van dag tot dag.

Vergelijken is de moeite waard!