Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Dockleveller

Categorieën: ,

Een dockleveller moet bestand zijn tegen het ruwe alledaagse laden en lossen. Beladen heftrucks rijden dagelijks af en aan over de dockleveller. Om deze rede zijn hoogwaardige materialen een vereiste. De constructie stemt overeen met EN 1398 en is met het oog op de belastbaarheid royaal gedimensioneerd. Stabiele vlakke ankers, ventilatieopeningen en schroefbare instelhoeken garanderen een betrouwbare verankering in de bouwconstructie.

Twee hydraulische cilinders zorgen er voor dat de dockleveller uitgebalanceerd, betrouwbaar en veilig omhoog werkt. Daarnaast zijn ze uitgerust met automatische noodstopventielen. De lip wordt hydraulisch uitgestuurd als de leveller geopend is, waarna het platform daalt tot aan de laadvloer van de vrachtwagen. De dockleveller is met scharnierende of telescopische lip leverbaar. Met een lengte van maximaal 5 meter kunnen ze grote hoogteverschillen tussen het perronniveau en de vrachtwagen overbruggen. Het platform van de dockleveller wordt tot een grootte van 2000 x 3000 mm uit één stuk vervaardigd. Bij bredere of langere afmetingen worden de platen verbonden door een zorgvuldig uitgevoerde lasnaad wat zorgt voor een doorlopend en stabiel platform. De dynamische draagkracht van de standaard leveller bedraagt 60 kN (6000 kg.). Bij de HLS-2 leveller zijn op aanvraag zelfs levellers leverbaar met een dynamische draagkracht van 180 kN (18.000 kg.).

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Zie hier meer informatie over de dockleveller HLS met scharnierende lip