Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Dockleveller

Categorieën: ,

Docklevellers voor intensief gebruik

Een dockleveller moet bestand zijn tegen het ruwe, alledaagse laden en lossen. Beladen heftrucks rijden dagelijks af en aan over de dockleveller, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid essentieel zijn. Om deze reden zijn hoogwaardige materialen een vereiste. De constructie van onze docklevellers voldoet aan de strengste normen en stemt overeen met EN 1398. Deze norm garandeert dat de dockleveller veilig en efficiënt functioneert onder zware omstandigheden. Met het oog op de belastbaarheid is de constructie royaal gedimensioneerd en versterkt. Stabiele, vlakke ankers, ventilatieopeningen en schroefbare instelhoeken zorgen voor een betrouwbare verankering in de bouwconstructie, waardoor de dockleveller stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij intensief gebruik.

Betrouwbare en veilige hydraulische systemen Dockleveller

Onze docklevellers zijn uitgerust met twee hydraulische cilinders die zorgen voor een uitgebalanceerde, betrouwbare en veilige werking. Deze cilinders tillen de dockleveller moeiteloos omhoog en zijn bovendien voorzien van automatische noodstopventielen voor extra veiligheid. De lip van de dockleveller wordt hydraulisch uitgestuurd wanneer de leveller geopend is, waarna het platform daalt tot aan de laadvloer van de vrachtwagen. Dit zorgt voor een naadloze overgang en maakt het laden en lossen efficiënt en veilig. De dockleveller is beschikbaar met zowel scharnierende als telescopische lip, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Met een maximale lengte van 5 meter kunnen onze docklevellers grote hoogteverschillen tussen het perronniveau en de vrachtwagen moeiteloos overbruggen.

Hoogwaardige constructie voor maximale draagkracht

Het platform van de dockleveller wordt tot een grootte van 2000 x 3000 mm uit één stuk vervaardigd. Voor bredere of langere afmetingen worden de platen verbonden door zorgvuldig uitgevoerde lasnaden, wat resulteert in een doorlopend en stabiel platform. De dynamische draagkracht van onze standaard levellers bedraagt 60 kN (6000 kg). Voor zwaardere toepassingen bieden wij de HLS-2 leveller, die op aanvraag leverbaar is met een dynamische draagkracht van maar liefst 180 kN (18.000 kg).

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zie hier meer informatie over de dockleveller HLS met scharnierende lip