Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Snelloopdeur

Categorieën: ,

De snelloopdeur versnelt het werkproces en verlagen de energiekosten. Dankzij de frequentiegeregelde besturing en een veiligheidslichtscherm wordt een veilige deurbediening en een lange levensduur gegarandeerd. Dankzij de hoge openings- en sluitsnelheid worden warmte verliezen en tocht tot een minimum gerealiseerd. Een flexibele snelloopdeur is onderhoudsarm, voordelig bij aanschaf en daardoor rendabel in het dagelijks gebruik.

Naast de flexibele snelloopdeur zijn er ook snelloopdeuren met gelijkmatig volgeschuimde stalen panelen leverbaar. Verwarmde of gekoelde hallen hebben goed geïsoleerde snelloopdeuren nodig. Het ThermoFrame verbetert de warmte isolatie tot wel 15 % en kan besteld worden met een paneeldikte van 42 en 67 mm. De Iso Speed Cold 100 deur heeft 100 mm dikke panelen en zijn een perfecte oplossing voor het scheiden van ruimtes met extreme temperatuurverschillen.

Voor de bediening zijn er verschillende mogelijkheden. Een handzender, radar, trekschakelaar, paddenstoelschakelaar en de Magic Switch behoren te één van deze mogelijkheden. Toebehoren zijn signaallampen, zwaailichten en knipperlichten. Een Hörmann snelloopdeur is tot 20 maal sneller dan conventionele industriedeuren. Daarom is de intelligente aandrijf- en besturingstechniek op een betrouwbare en duurzame werking afgesteld. Hörmann biedt een grote variatie snelloopedeuren aan, waardoor er voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing te vinden is.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Zie hier meer informatie over de flexibele Soft Edge snelloopdeur

 

Zie hier meer informatie over de HS7030 PU snelloopdeur