Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Hekwerkaandrijving

Met een hekwerkaandrijving van Hörmann wordt uw inrit pas echt comfortabel. Dankzij de soft-start en soft-stop beweegt uw hek altijd rustig en gelijkmatig. De hindernisdetectie beschermd personen en voorwerpen zeer betrouwbaar en geeft hierdoor een veilig gevoel. Extra functies maken het comfort voor u af. Automatische sluiting na een bepaalde vastgestelde tijd sluit en gedeeltelijke opening voor personendoorgang kunnen dit comfort bieden.

Er is een ruim assortiment aan kwalitatief uitstekende hekwerkaandrijvingen. De aandrijvingen kunnen worden verdeeld in twee soorten. Voor een openslaand hekwerk kunnen wij u de Rotamatic, Versamatic, DTU 250, DTH 700 hekwerkaandrijving aanbieden. Voor een schuifhekwerk is de Lineamatic een uiterst betrouwbare aandrijving. Speciaal voor grote en zware schuifhekken is de STA 400 ontworpen. De passende B 460 FU besturing garandeert een nauwkeurige aanloop en zacht stoppen van het hek.

Wanneer er een stroomaansluiting ontbreekt is en accu-uitvoering een ideale oplossing. Gelang de frequentie van de dagelijks gebruik kunt u met de accu de hekwerkaandrijving tot wel enkele weken bedienen. Heeft u liever een accu, die automatisch wordt opgeladen, dan is de optionele zonnecelmodule de juiste oplossing voor u. De hekwerkaandrijving kan op verschillende manieren worden bediend. Het meest voorkomend is met  één van de stijlvolle handzenders of afstandsbedieningen, maar ook een draadloze sleutelschakelaar, codeschakelaar of vingerscanner is één van de mogelijkheden om uw hekwerkaandrijving met grootst mogelijke comfort te bedienen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.