Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Elektrische garagedeur

Waar vroeger de meeste garagedeuren met de hand werden bediend met een touw of een kettingtakel maar tegenwoordig is het gebruikelijk om te kiezen voor een elektrische garagedeur. Het gemak dient de mens en het is uiterst comfortabel als u met slecht weer vanuit uw auto uw garagedeur kunt bedienen met één van de vele uiterst elegante handzenders.

Naast  de handzender of afstandsbediening zijn er andere manieren om uw elektrische garagedeur te bedienen. Een drukknop, een sleutelschakelaar, een codeschakelaar of vingerscanner zijn één van de mogelijkheden. Dit kan in alle gevallen draadloos om de maximale veiligheid te waarborgen. Met de nieuwe smartphone-app kunt u overal ter wereld uw eigen garagedeur(en) bedienen en controleren, mits er uiteraard een internetverbinding beschikbaar is.

Indien uw garagedeur de enige mogelijkheid is om binnen te komen dan is het geen enkel probleem om deze garagedeur elektrisch te maken maar adviseren wij om er een noodontgrendeling op te zetten, zodat u uw elektrische garagedeur altijd kunt openen, ook als er bijvoorbeeld geen stroom aanwezig is.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.