Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Sectionaaldeur

Categorieën: ,

De sectionaaldeur van Hörmann behoort door de hoge kwaliteitseisen en de hoogwaardige uitstraling tot het absolute topsegment van de markt. Met meer dan 80 jaar ervaring en meer dan 20 miljoen verkochte deuren is Hörmann in dé marktleider in Europa. De sectionaaldeur van uw garage opent loodrecht en ligt plaats besparend onder het plafond als de deur geopend is. De deur kan in elke garage-opening worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan bij de een kanteldeur. Door verschillende kleuren, profileringen en structuren te combineren stelt u zelf uw deur samen naar uw eigen wensen.

Verder zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden, wanneer u er voor kiest voor een elektrisch aangedreven sectionaaldeur. Een handzender of afstandsbediening, drukknop, sleutelschakelaar, vingerscanner of een codeschakelaar behoren hierbij tot de mogelijkheden. Nieuw is de smartphone app. Hiermee kunt u overal ter wereld met een internetverbinding via een app op uw smartphone of tablet uw sectionaaldeur bedienen.

Ongenode gasten maken met de automatische sectionaaldeuren van Hörmann nauwelijks kans. Waanneer de deur dicht is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag, waardoor deze direct en stevig zit vergrendeld en tegen optillen is beveiligd.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Zie hieronder uitleg over de inbraakwerendheid van de Hörmann sectionaaldeur