24|7
0488 48 11 33

Industriedeur en bedrijfsdeur

Een industriedeur of bedrijfsdeur kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Geheel afhankelijk van uw situatie kunnen wij u een passende oplossing bieden, welke voldoet aan al uw wensen.

De meest voorkomende industriedeur en bedrijfsdeur is de Hörmann sectionaaldeur. Deze wordt veelal gebruikt in magazijnen en in de laad en losindustrie. Daarnaast bieden onze kwalitatief hoogwaardige snelloopdeuren oplossing bij een doorgangen, waarbij het van belang is dat deze doorgang zo kort mogelijk onderbroken mag worden om zo bijvoorbeeld temperatuurverschillen en tocht te minimaliseren.

Een roldeur biedt uitkomst als industriedeur en bedrijfsdeur bij beperkte inbouwruimte. Ook hierin zijn er zeer veel mogelijkheden en toepassingen.

Een ander soort industriedeur en bedrijfsdeur zijn de brandwerende deuren. Bedrijven moeten aan steeds strengere veiligheidseisen voldoen. Hörmann brandwerende deuren voldoen ruim aan deze eisen en zorgen hiermee voor een maximale veiligheid voor de werknemers en bezoekers in het bedrijfspand.

Kiest u voor Hörmann, dan kiest u voor een deur met de hoogst mogelijke kwaliteits- en veiligheidseisen. Hörmann is met 80 jaar ervaring en met meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen de absolute marktleider van Europa.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.