Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Roldeur

Categorieën: ,

De Hörmann Rollmatic roldeur opent verticaal en heeft zeer weinig plaats nodig in uw garage. Het plafondgedeelte blijft vrij en kan hierdoor benut worden voor lampen of als extra opbergruimte. Een roldeur past altijd. De vorm van de garagedeuropening speelt bij de inbouw geen enkele rol. Rechthoekig, krom of schuin aflopend. Voor problematische situaties met een kleine latei of beperkte zijdelinkse aanslagen is de Rollmatic met montage voor de garagedeuropening mogelijk. De trekveertechniek ondersteund de aandrijvingen bij het openen en sluiten van de deur. Op deze manier wordt het aandrijvingsmechanisme ontzien.

Bij de Rollmatic roldeur ondersteunen de trekveren de aandrijving bij het openen en sluiten van de garagedeur. Indien de stroom uit is gevallen kan de deur voor nood gemakkelijk worden opgemaakt met behulp van een ontkoppelmechnanisme.

Voor een gemakkelijk onderhoud is de aandrijving en de wikkelas bekleed met een lichte stalen behuizing. Het starten en stoppen van de roldeur verloopt erg zacht en geluidsarm, waardoor de deur en de aandrijving wordt ontzien. Een drukknop en garageverlichting zijn in de besturingskast geïntegreerd.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.