Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Roldeur

Categorieën: ,

De Hörmann Rollmatic roldeur is een innovatieve oplossing voor uw garage, die verticaal opent en zeer weinig ruimte in beslag neemt. Dit biedt u de mogelijkheid om het plafondgedeelte vrij te houden en te benutten voor extra opbergruimte of verlichting. Ongeacht de vorm van uw garagedeuropening – rechthoekig, krom of schuin aflopend – past de Rollmatic altijd perfect. Zelfs in problematische situaties met een kleine latei of beperkte zijdelingse aanslagen is montage mogelijk.

Een kenmerkende eigenschap van de Hörmann Rollmatic roldeur is het gebruik van trekveren die de aandrijving ondersteunen bij het soepele openen en sluiten van de deur. Deze trekveertechniek is niet alleen efficiënt, maar ontziet ook het aandrijvingsmechanisme, wat de duurzaamheid ten goede komt.

In geval van stroomuitval is er een handig noodontkoppelmechanisme beschikbaar, waarmee u de deur eenvoudig kunt openen. Bovendien is de aandrijving en wikkelas van de Rollmatic roldeur bekleed met een lichte stalen behuizing, waardoor het onderhoud gemakkelijk en probleemloos verloopt.

De start en stop van de roldeur zijn uiterst zacht en geluidsarm, waardoor zowel de deur als de aandrijving worden ontzien. In de besturingskast zijn een handige drukknop en garageverlichting geïntegreerd, waardoor het gebruik van de roldeur nog comfortabeler wordt.

Wilt u meer weten over de Hörmann Rollmatic roldeur of bent u geïnteresseerd in een afspraak voor advies bij u thuis of in onze showroom? Vul dan eenvoudig uw gegevens in op ons contactformulier, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor extra inspiratie kunt u ook onze folder raadplegen.

Ontdek de vele voordelen van de Rollmatic roldeur en verbeter het gemak en de functionaliteit van uw garage!

Een roldeur van Betuwse Deuren heeft weinig ruimte nodig en wordt op maat gemaakt. Om warmteverlies tegen te gaan passen we ook de snelheid van de deur aan.