Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Dockshelter

Categorieën: ,

De dockshelter zorgt voor een goede afsluiting tussen de vrachtwagen en de ruimte binnen. Ze zijn als perron of rijwegmodel in vele varianten leverbaar en kunnen aan de meeste situaties optimaal worden aangepast.

Shelters met flappen:
Hoogwaardige top en zijflappen, gemonteerd op een verzonken indrukbaar frame garanderen een stabiele, flexibele en robuuste constructie. Flappen en andere framedelen worden montagevriendelijk gefabriceerd als afzonderlijke elementen. Hierdoor kunnen onderdelen indien nodig probleemloos en met weinig kosten worden vervangen.

Shelters met kussens:
Waar trailers met ongeveer dezelfde afmetingen aandocken zijn shelters met kussens een uitstekende keuze. Dockshelters met kussens zijn niet geschikt voor trailer met een bovenklep.

Opblaasbare shelters:
Opblaasbare dockshelters passen zich bijzonder goed verschillende afmetingen van vrachtwagens aan. De goede afdichting verhinderd dat er warmte binnendringt in koelhuizen of kou in verwarmde hallen, wat veel energie bespaart.

Uniek bij Hörmann is het DOBO-systeem. Hierbij kan er met gesloten deuren aangedockt worden. Bij het openen van de dockdeur wordt de opblaasbare dockshelter geactiveerd. Hierdoor wordt de trailer of vrachtwagen perfect driezijdig afgesloten. Hierna kunnen de deuren van de worden geopend. Na het laad- en losproces wordt de ventilator uitgeschakeld en worden de luchtkussens door binnenliggende spankabels en contragewichten weer teruggetrokken.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Zie hier meer informatie over de Hörmann dockshelters