Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Garagedeuraandrijving

Alle garagedeuren kunnen elektrisch gemaakt worden door middel van een garagedeuraandrijving. Er zijn verschillende soorten garagedeuraandrijvingen. Welke garagedeuraandrijving u nodig heeft, is afhankelijk van wat voor soort deur u heeft en wat u ermee wilt doen. Om een zwaardere garagedeur elektrisch te maken is een aandrijving met meer kracht nodig dan bij een lichtere garagedeur. Bij een elektrische garagedeur die vaak open en dicht gaat, is het verstandig om een zwaardere aandrijving te kiezen dan een elektrische garagedeur die minder vaak open en dicht gaat.

Om een elektrische garagedeur te openen zijn er verschillende mogelijkheden zoals een handzender, een drukknop, een sleutelschakelaar of een codeschakelaar. Het is ook mogelijk om uw elektrische garagedeur te openen met een vingerscanner of zelfs op afstand met een app op uw telefoon.

Indien uw garagedeur de enige mogelijkheid is om binnen te komen dan is het geen enkel probleem om deze garagedeur elektrisch te maken. Om deze reden adviseren wij dan ook om er een noodontgrendeling op te zetten, zodat u uw elektrische garagedeur altijd kunt openen, ook als er bijvoorbeeld geen stroom aanwezig is.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hörmann