Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Openslaande garagedeuren

De buitenzijde van de openslaande garagedeuren is verkrijgbaar in 5 verschillende oppervlakten. Verder kunt u kiezen uit 3 vullingsmotieven S-, M- of L-profilering. De binnenkant van de openslaande deur is standaard RAL 9002. De buitenkant kunt u kiezen uit de verschillende RAL kleuren. Op de openslaande deuren zitten standaard kunststof scharnieren en handgreepgarnituur met profielslot.

Met onze openslaande garagedeuren kunt u uw fiets, scooter of tuinapparatuur gemakkelijk en eenvoudig uit de garage halen. De tweevleugelige en geïsoleerde garagedeuren NT60-2 en NT80-2 zijn ook zeer geschikt ter vervanging van uw kanteldeur. De aluminium omraming en de vulling van de 42 mm dikke, stalen sandwichpanelen zorgen voor de nodige stevigheid van de garagedeuren en garanderen een lange levensduur en een mooi uiterlijk en een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. De openslaande garagedeuren hebben een uitstekende isolatiewaarde. Dit voorkomt onnodig warmteverlies en bespaard hierdoor energie. Een groot voordeel als uw garage als hobbyruimte wordt gebuikt of aansluiting heeft aan uw woonhuis.

Extra opties zoals een drievoudige vergrendeling, deurdranger met glijrail, aluminium natuur gekleurde scharnieren en handgreepgarnituur, ramen en beglazing zijn enkele voorbeelden van de opties die u kunt toepassen op de openslaande garagedeur.Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De buitenzijde van de panelen is verkrijgbaar in 5 verschillende oppervlakten. Verder kunt u kiezen uit 3 vullingsmotieven S-, M- of L-profilering. De binnenkant van de openslaande deur is standaard RAL 9002. De buitenkant kunt u kiezen uit de verschillende RAL kleuren. Op de openslaande deuren zitten standaard kunststof scharnieren en handgreepgarnituur met profielslot. Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Extra opties zoals een drievoudige vergrendeling, deurdranger met glijrail, aluminium natuur gekleurde scharnieren en handgreepgarnituur, ramen en beglazing zijn enkele voorbeelden van de opties die u kunt toepassen op de openslaande garagedeur.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.