Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Industriële sectionaaldeur

De industriële sectionaaldeur van Hörmann behoort tot het absolute topsegment sectionaaldeuren van Europa. De deuren zijn op veel verschillende gebieden toe te passen. De dubbelwandige stalen panelen zorgen voor een strak robuust aanzicht met uitstekende warmte isolatie. Indien er meer licht in de ruimte moet worden gerealiseerd dan kan er gekozen worden voor aluminium deurbladen met volglaspanelen. Voor etalages, zijn er speciale aluminium sectionaaldeuren met grote beglazingsoppervlakken. Het nieuwe ALR F42 Vitraplan is een elegante en uiterst exclusieve blikvanger, waarvan de buitenkant van het deurblad bestaat uit volledige beglazing wat zorgt voor een prachtige uitstraling.

De Hörmann industriële sectionaaldeur wordt vooral toegepast op bedrijfshallen, logistieke hallen en magazijnen. De standaard paneeldikte is 42 mm. Ter optimalisering van de isolatie is er een extra geïsoleerde sectionaaldeur beschikbaar met panelen van 67 mm en is hiermee bijzonder geschikt voor de levensmiddelen- en koellogistiek. Overige locaties waar onze sectionaaldeuren worden toegepast zijn in parkeergarages, autobedrijven, werkplaatsen, showrooms, wasboxen, boerderijen, brandweerkazernes en in decoratieve gevels.

De mogelijkheden voor het samenstellen van een sectionaaldeur zijn eindeloos. Het produceren van een deur welke voldoet aan uw wensen zal dan ook vrijwel altijd gerealiseerd kunnen worden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.