Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Smartphone app

Met de Bisecur gateway met smartphone app kunt u de aandrijving van uw garagedeur, voordeur, hekwerkaandrijving en andere elektrische toestellen met een draadloze ontvanger op uw tablet of smartphone besturen. Ook voor de industriemarkt kan de smartphone app een uitstekende oplossing zijn. Het is hierdoor mogelijk om uw industriële sectionaaldeur overal ter wereld, waar een internetverbinding is, te kunnen openen.

Via de Bisecur smartphone app bestuurt u en controleert u de actuele toestand van uw garagedeur en inrithek. De gateway wordt met behulp van een netwerkkabel of WLAN met uw router verbonden. De configuratie van de toestellen gebeurt via de app van uw smartphone of tablet. Het programma ondersteund u stap voor stap bij de installatie van één of meerdere aandrijvingen en mogelijk andere aangesloten toestellen. U heeft ook de mogelijkheid om afzonderlijke aandrijvingen te combineren. Zo kunt u door één keer op de toets te drukken tegelijkertijd uw hekwerk en garagedeur openen. Deze functie is eenvoudig in te stellen naar uw eigen wens. Als administrator kunt u daarnaast zelf bepalen welke toestellen door de betreffende gebruiker kunnen worden bediend. Zo heeft u de volledige controle.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Zie hieronder de uitleg van de BiSecur Gateway App