Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Parkeergaragedeur

Hörmann biedt u een ruime keuze aan als het gaat om deuren voor collectieve parkeergarages. Door een voortdurende groeiende nood aan parkeerbehoefte in de steden worden boven- en ondergrondse parkeergarages steeds belangrijker. Hierdoor stijgt de vraag naar zachtlopende deursystemen, welk uitgebreids kunnen worden met standzuilen tot verkeerslichten.

Kanteldeur ET 500:
De ET500 is een binnengeveldraaiende kanteldeur. De deur heeft een lange levensduur, een hoge bedrijfszekerheid en lage werkingskosten. De deurconstructie is ontworpen voor minimaal 250.000 bewegingen. Er is een minimale lateihoogte nodig en indien gewenst is de deur leverbaar met loopdeur.

Schuifdeur ST 500 :
De ST 500 een deur voor een collectieve parkeergarage waarbij een gericge inbouwdiepte is. De deur heeft een zachte en lichte deurloop en opent vrijwel geluidloos. Er is vrijwel geen verlies van ruimte en het plafond blijft vrij van looprails en ophangingen.

Berry Kanteldeur:
De Berry-kanteldeuren zijn bijzonder geschikt voor een veilige afsluiting van de individuele parkeerplaatsen. De Berry-kanteldeur wordt gekenmerkt door de optimale ventilatie, de robuuste constructie, een uitstekende inbraakwerendheid en is eenvoudig en veilig te bedienen.

Industriële sectionaaldeur:
Sectionaaldeuren openen verticaal. Dat geeft ruimte voor en achter de deur. Sectionaaldeuren kunnen uiterst gemakkelijk worden hersteld en panelen kunnen eenvoudig en snel worden vervangen. Ook bij een beperkt inbouwbereik is de industriële sectionaaldeur ideaal.

Speed-sectionaaldeur HS 5015 PU N:
Voor bijzonder snelle deuropeningen is er de Speed-sectionaaldeur. Met een micro geprofileerd oppervlak heeft het een mooi design en door de krachtige frequantiegestuurde aandrijving kan een openingssnelheid van 1,5 meter per seconde worden bereikt.

Tot slot zijn er de roldeuren voor collectieve parkeergarages. Meer informatie over deze deuren vindt u achter de link roldeuren en rolhekken.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.