Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Dockdeur

Categorieën: ,

De dockdeur van Hörmann behoort tot het absolute topsegment dockdeuren van Europa. Hörmann dockdeuren bieden mogelijkheden door de meest innovatieve ontwikkelingen toe te passen en te producen. U profiteert hierdoor van een uniform bedieningsconcept, waarbij dockdeur, dockleveller, dockshelter en de vele uitbreidingsmogelijkheden op elkaar zijn afgestemd.

Het DOBO-systeem is een voorbeeld van deze innovativiteit. Doordat de deuren van de trailer niet meer voor het aandocken, maar na het aandocken opengemaakt kunnen worden verbeterd het de veiligheid, voldoet het aan hogere hygiënische waarden, zorgt het voor de vrijwaring van gesloten koelprocessen, vermindering van energiekosten, de vermijding van diefstal en is deze toepassing uitermate geschikt voor douanedoeleinden. De dockdeuren van Hörmann zijn standaard al zeer goed geïsoleerd door sterke  42 mm dikke panelen, maar voor koelsecties is er een sectionaaldeur met panelen met een dikte van 67 mm. Verschillende typen beslagen zullen altijd een oplossing kunnen bieden zodat de dockdeur in veel situaties een geschikte oplossing biedt. Met een Hörmann dockdeur kiest u voor een perfecte werking en de hoogst veiligheid.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Zie hier meer informatie over het DOBO-systeem