Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

PARTICULIER EN BEDRIJVEN

Voor de particulieren en bedrijven hebben wij veel te bieden. Voor beide markten geldt dat wij u deuren aanbieden met de hoogst mogelijk kwaliteit, die er op de markt te verkrijgen is. Door de ruime keuze, innovativiteit en betrouwbare service, zijn wij er van overtuigd om aan al uw wensen te voldoen.

Particulieren:
Een elegante en stijlvolle garagedeur zorgen voor een prachtig aanzicht van uw woning. Voor iedere situatie bieden wij een oplossing om, dat aansluit bij uw wensen. De Hörmann garagedeuren zijn zeer inbraakwerend en de LPU serie 42 sectionaaldeuren hebben een hoge isolatiewaarde. Naast de sectionaaldeuren kunt u ook kiezen voor onze NT60-2 of NT80-2 twee-vleugelige openslaande deuren, waarbij u, net zoals bij onze andere deuren, kunt kiezen uit verschillende profileringen, motieven, kleuren en verschillende opties.

Bij een beperkte inbouwruimte kan onze Rollmatic roldeur oplossing bieden en wanneer u kiest voor een kanteldeur, dan is de N80 kanteldeur een uiterst kwalitatief hoogwaardige en inbraakveilige keuze. Naast de garagedeuren bieden wij een diverse keus exclusieve voordeuren aan.

Bedrijven:
Voor bedrijven is er een grote diversiteit aan deuren beschikbaar. Er zijn uiteraard verschillende toepassingen, waar wij in vrijwel alle gevallen een oplossing bieden. De meest voorkomende bedrijfsdeur is de Hörmann sectionaaldeur, ook wel overheaddeur genoemd. Deze deur bestaat uit verschillende dubbelwandige stalen panelen, die bij het openen verticaal, horizontaal of een combinatie hiervan openen. Deze deur wordt veel toegepast bij bedrijfshallen, logistieke hallen en magazijnen. Bij het laden en lossen kunnen deze deuren gecombineerd worden met de dockleveller en dockshelter om zo effecient mogelijk uw dagelijkse laad- en loswerkzaamheden te laten verlopen.

Met onze frequentiegeregelde snelloopdeuren kunt u verschillende ruimtes scheiden. Door de hoge openings- en sluitingssnelheid wordt warmteverlies en tocht tot een minimum gerealiseerd. De roldeur en rolhek wordt veelal toegepast bij winkelcentra, landbouwsector, magazijnen en parkeergarages. Zoals de naam al doet vermoeden rolt deze deur zichzelf op boven de doorgang, dit kan een groot voordeel zijn bij beperkte inbouwmogelijkheden en is hierdoor ruimtebesparend. Wanneer u brandwerende deuren wilt gaan toepassen, bieden wij u hier verschillende mogelijkheden aan. De brandwerende deuren moeten voldoen aan de eisen die zijn voorgeschreven in het bouwbesluit en garanderen de hoogst mogelijke brandwerendheid.

In het menu bovenaan de pagina kunt u meer informatie vinden over alle deuren die wij u aanbieden. Tevens kunt u bij iedere deur een pdf folder dowlaoden, waar alle mogelijkheden staan beschreven.