Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Brandwerende deur

Als u brandwerende deuren wilt gaan toepassen in uw magazijn dan bieden wij hier verschillende mogelijkheden voor aan.  De brandwerende deuren moeten voldoen aan de eisen die zijn voorgeschreven in het bouwbesluit en garanderen de hoogst mogelijke brandwerendheid. De brandwerende deuren kunnen worden aangesloten op een algemene brandmeldcentrale. Indien deze er niet is, dan zijn brand en/of hittemelders een goed alternatief, welke toepasbaar is bij ieder type brandwerende deur.

Optioneel zijn de noodaccupakketten. Deze zorgen er voor dat bij stroomuitval er een noodstroomvoorziening is die de brandwerende deur dicht stuurt, zodat de verschillende compartimenten te allen tijde van elkaar worden afgesloten. Er zijn verschillende mogelijkheden. Welke branddeur het beste geschikt is, is afhankelijk van de situatie. De meest voorkomende brandwerende deur is een brandwerend roldoek. Deze wordt standaard uitgerust met een op 230 Volt draaiende buismotor. Andere soorten brandwerende deuren zijn de brandwerende roldeur en de brandwerende schuifdeur. Als u kiest voor een Hörmann branddeur, dan kiest u voor de hoogst mogelijke kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.