Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Roldeur en rolhek

Roldeur SB:
Deze roldeur kan worden toegepast bij winkelcentra, magazijnhallen, in de landbouwsector, de logistiek, bij parkeergarages en een aantal andere situaties. De deur is eenvoudig te openen en te sluiten zonder grote krachtsinspanning dankzij de innovatieve trekverentechniek. Optioneel is een handkettingtakel, welke wordt aanbevolen bij deurhoogtes vanaf 3500 mm.  De deur kan elektrisch worden aangedreven door een WA 300 aandrijving met geïntegreerde onderhoudsontgrendeling, waardoor bij stroomuitval de deur naar handbediend kan worden omgeschakeld.

Roldeur TGT:
De Roldeur TGT wordt toegepast bij parkeergarages en woon- en kantoorgebouwen. De heeft dezelfde kenmerken als de SB. Echter is deze deur berekend op maximaal 300 bewegingen per dag.

Roldeur DD:
Deze grote roldeuren zijn verkrijgbaar tot een maximale breedte van 12 meter en een maximale hoogte van 8 meter. Het Wind Protection System verhoogd de weerstand van de deurinstallatie tegen windbelasting. Zo is windbelastingklasse 2 en hoger voor een deurbreedte van 10 meter geen probleem.

Roldeur Classic:
Ook deze roldeur is geschikt voor grote deuropeningen. Door een ingenieus zaksysteem blijft de rol altijd recht boven de begeleiders bij iedere positie van de deur. Kunststof glijprofielen zorgen voor een rustig deurverloop waar speciale stormhaken zorgen voor een hoge windbelasting. Voor alle roldeuren geldt dat er verschillende profielen mogelijk zijn, wat de uitstraling, isolatie en ventilatie.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.