Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Service en Onderhoud

Betuwse Deuren Specialist is er ook voor u als het gaat om service. Heeft u een storing aan uw deur en weet u niet hoe u dit op kunt lossen? Neem dan contact met ons op. Meestal kunnen wij dezefde dag nog bij u langs komen om het probleem op te lossen. Ook als er reparaties aan deuren uitgevoerd moeten worden, dan kunnen wij zorgen voor de juiste materialen.

 

Voor zowel de woningbouwdeuren en industriedeuren adviseren wij dat de deze periodiek onderhoud krijgen. Voor industriedeuren is het wettelijk verplicht om deze jaarlijks te laten keuren. Indien u dit door ons laat doen zullen wij naast de keuring ook onderhoud aan de deur(en) uitvoeren.

Na de werkzaamheden krijgt u een rapport zodat u aan de inspectie aan kunt tonen dat uw deuren zijn goedgekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen.

Indien u geinteresseerd bent uw deuren eenmalig of perdiodiek te laten onderhouden / keuren of als u wilt dat wij een storing moeten verhelpen aan uw deur, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen (0488-481133).