24|7
0488 48 11 33

Garagedeuren

Garagedeuren zijn er in allerlei soorten, maten en mogelijkheden. Er zit een groot verschil tussen woningbouw deuren of bedrijfsmatige deuren.  Hierbij gaat het niet alleen om de afmeting van de garagedeuren maar ook de functionaliteit. Een particulier zal zijn woningbouw garagedeur anders gebruiken dan bedrijfsmatige deuren, welke de hele dag open en dicht gaan. Voor woningbouw deuren zijn de volgende mogelijkheden:

Sectionaaldeur
Kanteldeur
Roldeur
Zijdelingse sectionaaldeur
Openslaande deuren
Voordeur

Garagedeuren zijn handbediend en elektrische leverbaar. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden. Kleur, design en motief geven uw deur uniek een unieke uitstraling. Wilt u een koude ruimte beter isoleren? Ook dat is met deze garagedeuren mogelijk.

Voor bedrijfsmatig deuren zijn er de volgende mogelijkheden:

Sectionaaldeur
Roldeur
Snelloopdeur
Branddeur
Parkeergaragedeur

Deze deuren zijn leverbaar voor allerlei verschillende doeleinden. Wilt u dat de deur snel open en dicht gaat? Of moet de deur brandwerend zijn? Wilt u alleen tocht tegen houden? Kortom: Voor alle wensen is een passende garagedeur leverbaar. Alle garagedeuren worden met de grootst mogelijke zorg en de beste materialen vervaardigd en voldoen allemaal aan de voorgeschreven veiligheidsnormen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Zie hieronder een uitleg over de standaard beveiliging van de Hörmann garagedeuraandrijvingen