Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Afstandsbediening garagedeur

De Hörmann handzender en afstandsbediening voor garagedeuren en hekwerken zijn verkrijgbaar in een groot aantal fraaie modellen. Alle draadloze bedieningselementen gebruiken de innovatieve BiSecur-radiotechnologie. Er kan ook een ontvanger worden geplaatst op  andere merken aandrijvingen, waar vervolgens alle verschillende soorten Hörmann afstandsbedieningen kunnen worden ingelezen. Doordat de meeste handzenders meerdere knoppen hebben, is het mogelijk om met één afstandsbediening meerdere deuren en/of hekwerken te bedienen. De garagedeuropener/afstandsbediening kan draadloos worden gebruikt. Het BiSecur radiosysteem staat voor een toekomstgerichte techniek en een comfortabele en veilige bediening.

 

Naast de afstandsbediening zijn er ook andere mogelijkheden om de deur en/of hekwerk te bedienen. Een drukknop, codeschakelaar, vingerscanner en sleutelschakelaar behoren tot één van de vele bedieningsmogelijkheden. Door deze diversiteit kunnen wij uw deur naar al uw persoonlijke wensen samenstellen. Afstandsbediening voor garagedeuren

Nieuw is de BiSecur gateway met smartphone-app. U kunt hiermee uw garagedeur of hekwerk ook bedienen via een app op uw telefoon. Bovendien toont de app u ook de deurpositie van uw garagedeur of inrithek. Overal ter wereld waar een internetverbinding is kunt u nu dus uw deur bedienen.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken bij u thuis of in onze showroom? Vul dan uw gegevens in op ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.