Premium partner Particulieren
en Bedrijven
Bouwbedrijven
en Aannemers
woning-
beheerders
verhuurders

Houten garagedeuren

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden die onze woningbouw sectionaaldeuren bieden, waarbij u kunt kiezen voor de warmte en charme van houten garagedeuren. Massief houten panelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook esthetisch aantrekkelijk, vooral voor huizen met een overvloed aan houten elementen. Hierdoor onstaat een harmonieuze en samenhangende uitstraling die de natuurlijke schoonheid van uw woning versterkt.

 

Breed assortiment beschikbaar

Bij het selecteren van houten garagedeuren heeft u een scala aan opties tot uw beschikking. Als u bijvoorbeeld een uniforme uitstraling wenst, bieden ook wij de mogelijkheid om te kiezen voor een L-profilering, waarbij de panelen glad zijn en vrij van motief. Naast verschillende standaard motieven, staan wij open voor uw eigen ontwerpen. Een simpele schets is alles wat nodig is. Daarna zal onze geavanceerde computergestuurde frees uw ontwerp tot leven brengt op de deur van uw keuze.

Om uw houten garagedeur nog verder te personaliseren, bieden wij de mogelijkheid om accenten toe te voegen. Kies uit een selectie van 3 soorten natuursteen, die subtiel kunnen worden geïntegreerd in een beperkt aantal motieven, waardoor uw deur een unieke en opvallende uitstraling krijgt die past bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

 

Houtsoorten

Wat betreft de houtsoorten, bieden wij u een keuze uit 2 opties. Noors grenenhout staat bekend om zijn heldere uitstraling en recht vezelverloop. Daarnaast heeft het grenenhout karakteristieke kenmerken zoals mergkanaaltjes, ronde groei en geelachtige bruine ‘kwasten’. Dit voegt een warme en natuurlijke esthetiek aan uw deur toe.

Een alternatief is Hemlock, met zijn witachtig grijze tot lichtgrijsbruine kleurenpalet en hoofdzakelijk recht vezelig naaldhout, aangevuld met subtiele bruine mineraalvezelstrepen die de natuurlijke schoonheid van het hout benadrukken.

 

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze houten garagedeuren of een afspraak maken voor een consult in uw huis of in onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op door uw gegevens in te vullen op ons contactformulier. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomgaragedeur.